Ο κοροναϊός και η αύξηση των κρουσμάτων ανά την Ευρώπη έχει βάλει και πάλι σε σκέψεις την FIBA σχετικά με το που θα γίνει το Final 8 του Basketball Champions League.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως το Final 8 δεν θα διεξαχθεί, τελικά, στην Ιερουσαλήμ, με την Αθήνα να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη διοργάνωση.

Όπως σημειώνεται, η έξαρση του ιού δεν αφήνει περιθώριο στο Ισραήλ για να λάβει χώρα εκεί το τουρνουά και για αυτό θα αλλάξει το μέρος διεξαγωγής του.

Προβάδισμα έχει το ΟΑΚΑ, με οικοδέσποινα την ΑΕΚ, καθώς, η ελληνική κυβέρνηση έχει εκφράσει την επιθυμία της να επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα και δεν είναι απίθανο τον Σεπτέμβριο το τουρνουά του BCL να γίνει στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα τονίζεται πως εκτός από τα τεστ για τον κορωνοϊό που πρέπει να γίνουν στην Ιερουσαλήμ σε παίκτες και τεχνικά τιμ και η καραντίνα που πρέπει να περάσουν όλοι σε ένα ξενοδοχείο, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο Ισραήλ είναι το που θα γίνουν τα gala, που θα εγκατασταθούν τα Μέσα και οι προσκεκλημένοι της FIBA.

Η απόφαση πρέπει να παρθεί τις επομενες δυο εβδομάδες, με την Walla να υποστηρίζει πως το ΟΑΚΑ το γήπεδο που θα γίνει το τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιό σας