Κοροναϊός : Τη μείωση ενοικίων σε καφέ – εστιατόρια για άλλους τρεις μήνες εξετάζει το ΥΠΟΙΚ
Τι μελετάει το υπουργείο
Τo δικαίωμα να απαλλαγούν από την πληρωμή του 40% των ενοικίων επαγγελματικής στέγης όχι μόνο για τον Ιούνιο για χιλιάδες επιχειρήσεις φαίνεται ότι εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Κατά την διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα με εκπροσώπους των εταιρειών της οργανωμένης εστίασης, συζητήθηκε ότι το μέτρο της μείωσης, κατά 40%, των επαγγελματικών μισθών για τις επιχειρήσεις καφέ και εστιατορίων, θα παραταθεί για ένα ακόμη τρίμηνο.
Μένει να αποσαφηνιστούν ποιοι ακριβώς ΚΑΔ (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας) θα ενταχθούν στο μέτρο, καθώς αρκετοί φούρνοι και ζαχαροπλαστεία έχουν ως συμπληρωματικό ΚΑΔ δραστηριότητα καφέ.
Το συγκεκριμένο μέτρο, όπως αναφέρει το capital.gr, θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιουλίου – η προηγούμενη ρύθμιση ίσχυε μέχρι το τέλος Ιουνίου – και θα αφορά στο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου, αν και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και ο Σεπτέμβριος.
- Στο 3,1% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Ιτούδης για τη Χάποελ Τελ Αβίβ: «Κανένας προπονητής δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση μας»
- Η δωρεά της Μέριλ Στριπ στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας Γυναικών
- Προσφέρει ασφάλεια η αστυνομία;
- Σημαντική ενίσχυση για την δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης
- Τσουκαλάς: Δεν ενδιαφέρει τον Γεωργιάδη αν κάποιοι επιβουλεύονται τη χώρα και θέλουν να έχουν πρόσβαση σε κρατικά μυστικά;






