Συναγερμός στη Γλασκώβη: Πληροφορίες για νεκρούς από επίθεση με μαχαίρι
«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή περιστατικό στη Γουέστ Τζορτζ Στριτ στη Γλασκώβη», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν περιστατικό στη Γλασκώβη που έχει ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί ένας από τους δρόμους της πόλης, ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτηση στο Twitter.
Όπως μεταδίδει το BBC τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ενώ νεκρός θεωρείται ο δράστης από αστυνομικά πυρά.
«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή περιστατικό στη Γουέστ Τζορτζ Στριτ στη Γλασκώβη», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.
«Ο δρόμος έχει αποκλειστεί και οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν αυτή τη στιγμή την περιοχή», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όπου προστίθεται ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.
- Γιατί «χτύπησε» η ειδοποίηση από το 112 σε τερματικά POS – «Δεν είναι σφάλμα», λένε από την Πολιτική Προστασία
- Πού θα φτάσει φέτος ο κατώτατος – Ποια επιδόματα επηρεάζονται
- Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε κτηνοτροφική μονάδα – Αγνοούνται 60 πρόβατα
- Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Πέμπτη
- Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ηράκλειο το Final 8 – Οι ημερομηνίες διεξαγωγής
- «Ο Τσάπλιν ήταν μια κατηγορία μόνος του»: Το φινάλε που άλλαξε μια για πάντα τον κινηματογράφο




