Η κρίση του κοροναϊού «γονάτισε» τη ζυθοποιία
Οι υπεύθυνοι μιλούν για την μεγαλύτερη πτώση από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τονίζοντας ότι «ένα δεύτερο lockdown θα ήταν καταστροφή».
Σε δεινή κατάσταση βρίσκονται οι ζυθοποιίες του Βελγίου, οι οποίες έχουν πληγεί μετά την απαγόρευση που επιβλήθηκε και το κλείσιμο εστιατορίων και καταστημάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Σύμφωνα με την Ναταλί Πουασονιέ, διευθύντρια της Ομοσπονδίας της Ζυθοποιίας του Βελγίου, «το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά. Το 2019 οι εξαγωγές στις μπύρες ήταν πολύ υψηλές και οι πωλήσεις γενικότερα », ενώ η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική αυτή τη στιγμή.
Όπως αναφέρει η κυρία Πουασονιέ, «οι πωλήσεις ήταν 30% λιγότερες τους τελευταίους μήνες σε σχέση με πέρυσι». Πτώση της τάξης του 56% σημειώθηκε στην κατανάλωση και στον τομέα της εστίασης, αλλά και στις πωλήσεις σε σουπερμάρκετ και καταστήματα, όπου οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 6%.
Οι υπεύθυνοι μιλούν για την μεγαλύτερη πτώση από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τονίζοντας ότι «ένα δεύτερο lockdown θα ήταν καταστροφή».
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν






