Επικό «λάθος» από την Πάολα: – «Ευτυχώς που δεν ήμουν στην Μενεγάκη, τι θα παθαίναμε…»
Σε ένα... απίστευτο «σαρδάμ» στον αέρα του MEGA, όπου φιλοξενήθηκε, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη «υπέπεσε» η Πάολα
Σε ένα… απίστευτο «σαρδάμ» στον αέρα του MEGA, όπου φιλοξενήθηκε, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη «υπέπεσε» η Πάολα.
Η αγαπημένοι τραγουδιστές μίλησαν για το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων εν μέσω… κοροναϊού, ωστόσο, η Πάολα έκανε ένα… επικό λάθος!
«Ξέρετε, κύριε Χατζηνικολάου…» είπε η Πάολα και σε κλάσματα δευτερολέπτου διαπίστωσε το σαρδάμ που έκανε ζητώντας συγγνώμη και κρύβοντας το πρόσωπό της, αφού μιλούσε στον Νίκο Ευαγγελάτο!
Εκείνος προσπαθώντας να την κάνει να νιώσει καλύτερα, με χαμόγελο τόνισε πως «δεν πειράζει, αυτό είναι το λιγότερο».
Η Πάολα, ωστόσο, θέλησε να «απολογηθεί» εκ νέου για το λάθος της και το έκανε με έναν πολύ χιουμοριστικό τρόπο: «Τελευταία είχα εμφανιστεί στον κύριο Χατζηνικολάου, ευτυχώς που δεν ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη! Τι θα παθαίναμε…».
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)























































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442