«Ανάσα» για τους επιχειρηματίες το άνοιγμα των εσωτερικών χώρων στην εστίαση
Ανάσα για τους επιχειρηματίες αποτελεί το άνοιγμα των εσωτερικών χώρων της εστίασης. Αυτό διότι θα μπορούν να εξυπηρετούν περισσότερους πελάτες με δεδομένο τα μέτρα και τις αποστάσεις που παραμένουν σε ισχύ
Ανάσα για τους επιχειρηματίες αποτελεί το άνοιγμα των εσωτερικών χώρων της εστίασης. Αυτό διότι θα μπορούν να εξυπηρετούν περισσότερους πελάτες με δεδομένο τα μέτρα και τις αποστάσεις που παραμένουν σε ισχύ.
Καθαρίζουν, στρώνουν τα τραπέζια και ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ θα μπορούν να από σήμερα να σερβίρουν και στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους.
Ένας πελάτης ανά 2,20 τμ. και ελάχιστη απόσταση τραπεζιών σύμφωνα με τη διάταξη των καθισμάτων από 90 εκατοστά ως 1 ,80 μέτρα .
Οι απολυμάνσεις έγιναν, τα αντισηπτικά μπήκαν στις θέσεις τους σε εισόδους τραπέζια και τουαλέτες, όμως δεν βρίσκονται πλέον στις θέσεις τους χιλιάδες υπάλληλοι των μαγαζιών αυτών.
Εδώ σε κανονικές συνθήκες υπήρχε καθημερινά και μουσική μπάντα. Πλέον αυτό είναι αδύνατον, όπως και σε πολλά άλλα μικρά μπαρ κι εστιατόρια, κάτι που σημαίνει κι άλλους άνεργους καλλιτέχνες.
Απόψε αρκετά εστιατόρια και μπαρ δεν θα ανοίξουν, όχι γιατί δεν το επιθυμούν οι ιδιοκτήτες τους, αλλά γιατί δέχθηκαν τη χαριστική βολή από το τρίμηνο λουκέτο λόγω κοροναϊού εξαντλώντας και τις τελευταίες οικονομικές αντοχές τους.
- Ηράκλειο: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από την Κυριακή – Οι τελευταίες μαρτυρίες
- Αγρότες: Όχι στη συνάντηση με Μητσοτάκη – Τι αποφάσισαν στο συντονιστικό
- Παρτιζάν: Επιστρέφει τον Ιανουάριο ο Τζόουνς
- Γρίπη: Επιστρέφουν οι μάσκες στη Βρετανία μετά από ρεκόρ νοσηλειών – Καμπανάκι επιστημόνων
- Φοινικούντα: «Από το 2024 ήταν στημένο το σχέδιο της δολοφονίας» – Αποκαλύψεις από την ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Γιατί ο Ολλανδός David Vunk θα τρώει και θα πίνει μαργαρίτα την Κυριακή στα Εξάρχεια;