Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαθανάσης: Πώς θα χορεύουμε στα πανηγύρια στην εποχή του κοροναϊού

Παπαθανάσης: Πώς θα χορεύουμε στα πανηγύρια στην εποχή του κοροναϊού

Νέες διευκρινίσεις για τη «χαλάρωση» των μέτρων παρείχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο πώς θα πραγματοποιούνται τα πανηγύρια στην εποχή του κοροναϊού

Νέες διευκρινίσεις για τη «χαλάρωση» των μέτρων παρείχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο πώς θα πραγματοποιούνται τα πανηγύρια στην εποχή του κοροναϊού.

«Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο κ. Παπαθανάσης.

Κάνοντας ειδική αναφορά στα πανηγύρια και τις θερινές εκδηλώσεις, αποσαφήνισε ότι θα επιτρέπεται ο χορός, αλλά με μέτρο και αποστάσεις.

Διαμήνυσε δε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή ή «χαλάρωση» των παραπάνω περιορισμών, καθώς πρέπει να μεριμνούμε για την «αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού».

Ερωτηθείς για τις εικόνες συγχρωτισμού σε καταστήματα της Μυκόνου, ο κ. Παπαθανάσης επιβεβαίωσε ότι «επιβλήθηκε πρόστιμο σε beach bar και σφράγισμα του καταστήματος για μεγάλο διάστημα, αφού διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων, μια εκ των οποίων ήταν η μη τήρηση αποστάσεων, καθώς οι ελεγκτές είδαν ότι χόρευε ο ένας πελάτης επάνω στον άλλο».

Όσον αφορά τις παραλίες, επανέλαβε ότι τα μέτρα πρέπει να τηρούνται ευλαβικά, τηρώντας αποστάσεις σε ξαπλώστρες και ομπρέλες. Το ίδιο ισχύει και για τους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης, όπως και για τα γυμναστήρια, τα οποία επαναλειτουργούν από τις 15 Ιουνίου.

Διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι θα υπάρχει καθημερινός έλεγχος σε διάφορες περιοχές της χώρας και σε όλες τις δραστηριότητες, καλώντας καταστηματάρχες και πελάτες να επιδείξουν υπεύθυνη στάση ανάλογη με την περίοδο του «lockdown».

Τι ανοίγει από το πρωί της Δευτέρας

  • χορευτικά κέντρα
  • άλλα καταστήματα πώλησης ποτών με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο
  • καφενείο, με τεχνικά ή μηχανικά παιχνίδια
  • κέντρο διασκέδασης-καμπαρέ ή νάιτ κλαμπ
  • καφετέρια με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο (ίντερνετ καφέ)
  • κέντρο διασκέδασης-καφωδείο

Καθώς και:

  • κέντρο διασκέδασης-μπουάτ
  • κέντρο διασκέδασης ντισκοτέκ
  • τυχερά παιχνίδια με μηχανήματα
  • εκμετάλλευση ηλεκτρονικών παιχνιδιών
  • εκμετάλλευση μηχανημάτων τυχερών παιχνιδιών με κερματοδέκτη, και ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών (χωρίς όμως εκδηλώσεις)

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024