Η φωτογραφία των μαθητών σε διάλειμμα που έγινε viral
Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε μια φωτογραφία από το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων στην Κύπρο
Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε μια φωτογραφία από το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων στην Κύπρο.
Η πρώτη ομάδα των παιδιών πήγε στα σχολεία την Πέμπτη, με την δεύτερη ομάδα να την διαδέχεται την Παρασκευή. Τα μέτρα υγιεινής με κορωνίδα τις αποστάσεις τηρούνται ευλαβικά απ’ όλους και το εκπαιδευτικό προσωπικό δίνει μεγάλη έμφαση προκειμένου τα παιδιά να εμπεδώσουν ότι δεν πρέπει να πλησιάζουν αρκετά το ένα το άλλο.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com, τα παιδιά λοιπόν της παρακάτω φωτογραφίας απολαμβάνουν το διάλειμμά τους στις νέες συνθήκες. Το καθένα χωριστά, μόνο του, με τις κατάλληλες αποστάσεις.
Η εικόνα σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα ένα φυσιολογικό, προ πανδημίας, διάλειμμα, μας δείχνει όμως ότι τα παιδιά είναι οι καλύτεροι και γρηγορότεροι μαθητές!
Η φωτογραφία είναι του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων:
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο


