Οχημα του ΕΟΔΥ παραβίασε τα μέτρα κυκλοφορίας
Όχημα γεμάτο με κόσμο επιχείρησε να περάσει τα διόδια, όταν κλιμάκιο της Αστυνομίας το σταμάτησε για να κόψει κλήση για παράβαση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβαινόντων.
Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευή στα διόδια Αφιδνών τη στιγμή που οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για παραβάσεις των μέτρων μετακίνησης βρίσκονται σε εξέλιξη.
Όχημα γεμάτο με κόσμο επιχείρησε να περάσει τα διόδια, όταν κλιμάκιο της Αστυνομίας το σταμάτησε για να κόψει κλήση για παράβαση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβαινόντων.
Στην πορεία, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για υπαλλήλους του ΕΟΔΥ που μετέβαιναν στη Ριτσώνα, στο κέντρο υποδοχής των προσφύγων.
Τελικά, αν και η παράβαση των μέτρων ήταν προφανής, οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ γλίτωσαν το πρόστιμο και συνέχισαν προς τον προορισμό τους.
- Πώς επηρεάζει η κλιματική αλλαγή τις χιονοστιβάδες;
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Επική ανατροπή για τις Ερυθρόλευκες
- Τότεναμ – Άρσεναλ 1-4: Σαρωτικοί «κανονιέρηδες» στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου
- Βενεζουέλα: Αποχώρησαν οι κουβανικές δυνάμεις ασφαλείας – Αυξάνεται η πίεση των ΗΠΑ
- Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μουκουντί (vid)
- Βελούχι: Άκαρπες οι έρευνες για τον 74χρονο ορειβάτη – Το πρωί νέα επιχείρηση για τον εντοπισμό του
