Οχημα του ΕΟΔΥ παραβίασε τα μέτρα κυκλοφορίας
Όχημα γεμάτο με κόσμο επιχείρησε να περάσει τα διόδια, όταν κλιμάκιο της Αστυνομίας το σταμάτησε για να κόψει κλήση για παράβαση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβαινόντων.
Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευή στα διόδια Αφιδνών τη στιγμή που οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για παραβάσεις των μέτρων μετακίνησης βρίσκονται σε εξέλιξη.
Όχημα γεμάτο με κόσμο επιχείρησε να περάσει τα διόδια, όταν κλιμάκιο της Αστυνομίας το σταμάτησε για να κόψει κλήση για παράβαση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβαινόντων.
Στην πορεία, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για υπαλλήλους του ΕΟΔΥ που μετέβαιναν στη Ριτσώνα, στο κέντρο υποδοχής των προσφύγων.
Τελικά, αν και η παράβαση των μέτρων ήταν προφανής, οι υπάλληλοι του ΕΟΔΥ γλίτωσαν το πρόστιμο και συνέχισαν προς τον προορισμό τους.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο

