ΗΠΑ: Συγκλονίζει νοσοκόμα που παραιτείται και ξεσπά σε λυγμούς – «Φοβάμαι…»
Μια Αμερικανίδα νοσοκόμα, κλαίγοντας με αναφιλητά, δηλώνει ότι παραιτείται, επειδή φοβάται πως θα μεταδώσει τον κοροναϊός στους συγγενείς της
Στη μία όψη του νομίσματος βρίσκεται ο ηρωισμός των νοσηλευτών, στην άλλη ο τρόμος και η δικαιολογημένη ανασφάλεια. Πόσω, μάλλον, όταν οι μάσκες λείπουν και τα προστατευτικά μέσα είναι υπό εξαφάνιση. Μια Αμερικανίδα νοσοκόμα, κλαίγοντας με αναφιλητά, δηλώνει ότι παραιτείται, επειδή φοβάται πως θα μεταδώσει τον κοροναϊός στους συγγενείς της.
«Παραιτήθηκα από την δουλειά μου σήμερα. Πήγα στην δουλειά και μου ανέθεσαν έναν ασθενή με Covid-19 και είδα ότι η μονάδα μου είχε μετατραπεί σε μονάδα αναφοράς κρουσμάτων κοροναϊού. Καμία από τις νοσοκόμες δεν φορούσε μάσκες, ούτε καν χειρουργικές μάσκες στους διαδρόμους όπου έδιναν αναφορά ο ένας στον άλλον. Είπα στον διευθυντή ότι είχα την δική μου μάσκα», αναφέρει κλαίγοντας η νεαρή γυναίκα.
«Είπα στον διευθυντή ότι καταλαβαίνω ότι έχουμε ελλείψεις αλλά αφήστε με να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αφήστε με να αισθάνομαι ασφαλής. Έχω οικογένεια στην οποία θα πρέπει να γυρίσω πίσω. Και όπως φαίνεται τα πράγματα δεν θα καλυτερέψουν. Η Αμερική δεν είναι προετοιμασμένη. Οι νοσοκόμες δεν προστατεύονται», κατέληξε η ίδια.
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση


