Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο «πονηρά»
Τα ζώδια αυτά θα σου προσφέρουν πάθος και πολύ έρωτα στο κρεβάτι
Δε λέμε ότι έχουν συνέχεια τον νου τους στο σεξ αλλά ότι πολλές φορές αυτή η σκέψη τριγυρίζει έντοντα το μυαλό τους.
Σκορπιός
Κλασσικά και εικονογραφημένα – όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δε θεωρείται τυχαία η duracell του ζωδιακού, οπότε να ξέρεις σίγουρα πως όταν δουν κάτι που τους αρέσει, αυτομάτως το γδύνουν με τα μάτια τους.
Και μετά με συνοπτικές διαδικασίες περνούν στο «πώς θα ήταν άραγε μαζί μου στο κρεβάτι;», «πόσο συχνά κάνει σεξ;», «πόσες στάσεις να ξέρει άραγε;», «πώς να μυρίζει το κορμί του;» και πάει λέγοντας. Χωρίς καν να έχουν πει ένα απλό «γεια». That escalated quickly…
Λέων
Το απόλυτο «ψώνιο» του ζωδιακού θεωρεί το σεξ κάτι σαν παράσταση στην οποία οφείλει να πρωταγωνιστήσει και δη να μην απογοητεύσει το κοινό του, εσένα στην προκειμένη.
Ο Λέων είναι μόνιμα παθιασμένος με τα πάντα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει εις πέρας την εκάστοτε «αποστολή» που αναλαμβάνει. Την ίδια στάση (#διπλής) διατηρεί και με το σεξ. Δεν απογοητεύει. Για κανένα λόγο.
Κριός
Είναι φύσει ανταγωνιστικός, τις περισσότερες φορές με τον εαυτό του. Στο σεξ δηλαδή, πάλι τον εαυτό του πάντα προσπαθεί να ξεπεράσει και για να θεωρήσει εαυτό νικητή σε αυτήν τη διαδικασία, πρέπει όπως και δήποτε να μείνει ευχαριστημένος ο παρτενέρ του.
Δοκιμάζει τα πάντα, η φαντασία του οργιάζει… Μπορεί να κρεμαστεί ακόμα κι από το ταβάνι ή να κάνει ό,τι ακροβατικό του κατέβει, αρκεί να κατοχυρώσει τον τίτλο του καλύτερου στην καρδιά σου.
- Το καλοσυνάτο αδεσποτάκι κουταβάκι Πίξι αναζητά τον άνθρωπό του
- «Δε μας επιτρέπεται να γερνάμε» – Το μοντέλο των 80s, Κιμ Αλέξις, μιλάει στα 64 της για την «καταπίεση της ομορφιάς»
- Ηχητικές παρωπίδες στο γραφείο: Να φοράει κανείς ακουστικά στη δουλειά ή να μη φοράει;
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 18 και 25 Ιανουαρίου
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η νέα πληροφορία που αλλάζει την πορεία των ερευνών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου (17/1): Δράση με Ελλάδα-Τουρκία στο πόλο και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Μάντσεστερ


