Αποκλειστικό MEGA : Πού θα δημιουργηθεί κέντρο κράτησης
Το πρώτο κλειστό «κέντρο κράτησης και άμεσης επιστροφής» θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιάννης Χρηστάκος.
Δύο νέα κέντρα κράτησης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που συνελήφθησαν αφού πέρασαν παρανόμως τα σύνορα στον Έβρο ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το πρώτο από αυτά θα στεγαστεί στο πρώην στρατόπεδο Βασιλειάδη στις Σέρρες.
Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιάννης Χρηστάκος, το νέο κλειστό κέντρο στη βόρεια Ελλάδα θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες.
Θα πρόκειται για ένα κλειστό «κέντρο κράτησης και άμεσης επιστροφής», καθώς εκεί θα διαμένουν για λίγο χρονικό διάστημα τα περίπου 200 άτομα τα οποία πέρασαν τα σύνορα στον Έβρο από τη στιγμή που ίσχυσε η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
- Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ – Τα τρία ερωτήματα της έρευνας
- «Ο Χέιζ-Ντέιβις έχει 24ωρη διορία για να απαντήσει στη Χάποελ»
- Νησιώτικος δήμος κόβει πρόστιμα για απόρριψη μπαζών και απορριμμάτων
- Παναγόπουλος: Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα
- Λαθραία τσιγάρα: «Κινέζος», «πορτοκαλί», «καρούμπαλο» – Πώς δρούσε το κύκλωμα, οι κωδικές ονομασίες
- Όταν το καθημερινό τραπέζι γίνεται «Όλα & κάτι παραπάνω»

