Κοροναϊός: Εσπευσμένη επιστροφή των μαθητών από την Ιταλία
Μιλώντας στη Βουλή ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι όσο πλησιάζει γεωγραφικά ο ιός τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φτάσει και στη χώρα μας
Άρον άρον επιστρέφουν από την Ιταλία τα δέκα ελληνικά σχολεία που πραγματοποιούσαν εκδρομή στο Μιλάνο αλλά και σε κεντρική και νότια Ιταλία.
Τα ξημερώματα της Τρίτης (25/2) έφτασε το πρώτο σχολείο στην Ηγουμενίτσα, ενώ το απόγευμα με πτήση αναμένεται να φτάσουν στην Θεσσαλονίκη και οι μαθητές του ΕΠΑΛ.
Την ίδια ώρα, ο φόβος για την εξάπλωση του ιού οδηγεί τους πολίτες στα φαρμακεία και ήδη οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν ότι καταγράφονται οι πρώτες ελλείψεις σε μάσκες και αντισηπτικά.
Μιλώντας στη Βουλή ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι όσο πλησιάζει γεωγραφικά ο ιός τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φτάσει και στη χώρα μας.
Οι λοιμωξιολόγοι συνιστούν πάντως ψυχραιμία.
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία