Είτε είσαι φοιτητής, είτε δουλεύεις συχνά -ή και μόνο- στο σπίτι, το να διαμορφώσεις ένα δωμάτιο ή μια γωνιά του σπιτιού σε γραφείο δεν πάντα εύκολη υπόθεση.

Για να ενισχύσουμε ωστόσο τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή σας, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να φτιάξετε το ιδανικό γραφείο στο σπίτι, ενσωματώνοντας τη δική σας αισθητική στο design και την διακόσμηση.

Αν αγαπάτε τις minimal σχεδιαστικές γραμμές και την λιτή διακόσμηση, εμπιστευτείτε λευκές και παστέλ αποχρώσεις, κρατώντας μακριά από τον χώρο του γραφείου σας, όσο το δυνατόν λιγότερα αντικείμενα για καλύτερη συγκέντρωση.

Για όλους εκείνους που θέλουν ένα άγγιγμα της Μητέρας Φύσης σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους, φροντίστε στο γραφείο σας να βρίσκονται φυτά εσωτερικού χώρου. Βότανα όπως το δεντρολίβανο στο γραφείο σας θα ενισχύσουν τις πνευματικές εργασίες σας.

Το χειμώνα και το φθινόπωρο μπορείτε εύκολα να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στο γραφείο, επιλέγοντας cozy λεπτομέρειες όπως μαξιλάρια και χαλιά σε ζεστές αποχρώσεις και υφάσματα όπως βελούδο.

Εάν τώρα το γραφείο στο σπίτι, το μοιράζεστε με το άλλο σας μισό ή με κάποιον συνάδελφό σας, φροντίστε να λάβετε υπόψιν σας τις ανάγκες χώρου που θα έχει ο καθένας σας και συζητήστε από πριν για την όποια αλλαγή, μικρή ή μεγάλη σχεδιάζετε να κάνετε.

Μινιμαλισμός

Έμπνευση από τη φύση

Η προσωπική ζεστή πινελιά

Γραφείο για δύο