Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι αυτή την εβδομάδα δεν άλλαξε θέση στην παγκόσμια κατάταξη και παρέμεινε 6ος με 4.745 βαθμούς. Να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς δεν έπεσε ποτέ από την πρώτη 10άδα, όταν μπήκε για πρώτη φορά εκεί τον περασμένο Μάρτιο.
Επικεφαλής της κατάταξης ανέβηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που κατέκτησε για όγδοη φορά στην καριέρα του το Australian open και άφησε στη δεύτερη θέση τον Ράφα Ναδάλ, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου.
Όσον αφορά στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη αυτή την εβδομάδα ανέβηκε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και βρίσκεται στην 21η, για πρώτη φορά στην καριέρα της, με 1.955 βαθμούς.
Στην κορυφή βρίσκεται πάντα η Αυστραλή, Ασλεϊ Μπάρτι, έχοντας πίσω της την Σιμόνα Χάλεπ, ενώ τρίτη είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα. Οσον αφορά στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ ανέβηκε επτά θέσεις και είναι πλέον στο Νο 258 με 222 βαθμούς, όπως και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που ανέβηκε τέσσερις θέσεις και είναι στο Νο 301 του κόσμου με 176 βαθμούς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
LIVE: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από EΡΤ Sports 1.
Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά τις σημερινές κληρώσεις – Ποια παιχνίδια θα δώσουν μέσα στον Μάρτιο για τη Super League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής της Μπέτις που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στους «16» του Europa League, θέτοντας ως προτεραιότητα για την ομάδα του το ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη σε δεύτερο πλάνο.
LIVE: Ελλάδα – Μαυροβούνιο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Μαυροβούνιο για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ1.