
Χοακίν Φίνιξ και Ρενέ Ζελβέγκερ οι μεγάλοι νικητές των Bafta
Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισαν τα βραβεία Bafta α΄ανδρικού και γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.
Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισαν τα βραβεία α΄ανδρικού και γυναικείου ρόλου κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), η οποία διοργανώθηκε τη Κυριακή το βράδυ στο Λονδίνο.
Για τον Joker
Ο 45χρονος αμερικανός ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ απέσπασε το βραβείο για τον ρόλο του στην ταινία Joker. Εχει ήδη βραβευτεί για την ερμηνεία του ίδιου ρόλου με Χρυσή Σφαίρα και είναι υποψήφιος για την ίδια κατηγορία στα Οσκαρ.
Η Ρενέ Ζελβέγκερ με το βραβείο α΄γυναικείου ρόλου (Reuters)
Για την Judy
H επίσης αμερικανίδα Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισε το Bafta α΄γυναικείου ρόλου υποδυόμενη τη θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζούντι Γκάρλαντ στη βιογραφική ταινία Judy.
Η ερμηνεία του ρόλου αυτού χάρισε και στην 50χρονη ηθοποιό Χρυσή Σφαίρα και ισχυρή υποψηφιότητα για τα Οσκαρ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)



