Χοακίν Φίνιξ και Ρενέ Ζελβέγκερ οι μεγάλοι νικητές των Bafta
Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισαν τα βραβεία Bafta α΄ανδρικού και γυναικείου ρόλου αντίστοιχα.
Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισαν τα βραβεία α΄ανδρικού και γυναικείου ρόλου κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), η οποία διοργανώθηκε τη Κυριακή το βράδυ στο Λονδίνο.
Για τον Joker
Ο 45χρονος αμερικανός ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ απέσπασε το βραβείο για τον ρόλο του στην ταινία Joker. Εχει ήδη βραβευτεί για την ερμηνεία του ίδιου ρόλου με Χρυσή Σφαίρα και είναι υποψήφιος για την ίδια κατηγορία στα Οσκαρ.
Για την Judy
H επίσης αμερικανίδα Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισε το Bafta α΄γυναικείου ρόλου υποδυόμενη τη θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζούντι Γκάρλαντ στη βιογραφική ταινία Judy.
Η ερμηνεία του ρόλου αυτού χάρισε και στην 50χρονη ηθοποιό Χρυσή Σφαίρα και ισχυρή υποψηφιότητα για τα Οσκαρ.
Πηγή: ΑΠΕ
- Οι ΗΠΑ επιβάλουν δασμούς σε όποιον προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα – Μεγαλειώδης πορεία στην Αβάνα
- ΗΠΑ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για την αποτροπή νέου shutdown – «Έσπασε» η χρηματοδότηση σε δύο νομοσχέδια
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vid)
- Οι ΗΠΑ εκδίδουν γενική άδεια ώστε να εμπλακούν εταιρείες στον πετρελαϊκό τομέα στη Βενεζουέλα
- Μπενίτεθ: «Όποιος κληρωθεί μαζί μας θα είναι άτυχος-Μπράβο σε Ταμπόρδα και όλη την ομάδα»
- Λουτσέσκου: «Θαυμάζω την εικόνα των παικτών μου, σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι μετά την τραγωδία»
