Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρικάκος : Θα αντιμετωπίσουμε τις τουρκικές προκλήσεις με ενότητα και ψυχραιμία

Θεοδωρικάκος : Θα αντιμετωπίσουμε τις τουρκικές προκλήσεις με ενότητα και ψυχραιμία

Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα τις αντιμετωπίσει με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα

Η ΝΔ είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει την εντολή του ελληνικού λαού, να διασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη στη χώρα και να κάνει πράξη την ανασυγκρότηση του κράτους, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ομιλία του προς τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, σε εκδήλωση που έγινε για την κοπή της βασιλόπιτάς τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να υπάρχει ενότητα μεταξύ των Ελλήνων, τονίζοντας ότι αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα τις αντιμετωπίσει με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα και σημείωσε: «Έχουμε βαριά ευθύνη να τηρήσουμε την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού αλλά και τη δύναμη που εσείς μας δώσατε με το 40%. Στόχος μας είναι να ενώσουμε τους Έλληνες. Οι Έλληνες είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Δεν έχουμε αυτό το περιθώριο, ιδιαίτερα τώρα, που ζούμε σε ταραγμένες εποχές και με δύσκολους γείτονες. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση της Τουρκίας με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα».

Ανέφερε ακόμη ότι το προσεχές διάστημα θα κατατεθεί νέο νομοσχέδιο για τον διαχωρισμό κράτους – αυτοδιοίκησης, το οποίο όπως είπε, αποτελεί μεταρρύθμιση που θα λύσει τα χέρια σε δήμους και περιφέρειες.

Στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και οι βουλευτές Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, Γιώργος Αμυράς και Αλεξάνδρα-Μαρία Κεφαλά.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024