Ήμασταν τυχεροί είδαμε τον Ποντένσε στα ερυθρόλευκα…
Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποχαιρέτησε με ξεχωριστό τρόπο στον Ολυμπιακό. Για τους παλιούς που έχουμε ζήσει τον ένα και μοναδικό «μάγο», Ζιοβάνι, είναι μεγάλη υπόθεση να θυμόμαστε ως «μικρό μάγο» τον Πορτογάλο άσο
Το παιδί ήταν δεδομένο πως θα μπορέσει να μείνει για πολύ στον Ολυμπιακό.
Όσοι δεν το καταλαβαίνουν δεν υπάρχει λόγος να τους εξηγήσουμε.
Ανήκουν στην κατηγορία αυτών, των ελάχιστων, που ακόμη πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.
Και δεν αναφέρομαι βεβαίως στους υπάλληλους της RFA και τους κάθε μορφής υπαλλήλους του Σαββίδη που πληρώνονται για να πιστεύουν ότι πιστεύει το αφεντικό.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον μετά την 35αρα με την Παρί στο ΣΕΦ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό – Η… ιστορία που τον συνδέει με τους ερυθρόλευκους από το 2024 και τα δεδομένα στο συμβόλαιο του.