Ήμασταν τυχεροί είδαμε τον Ποντένσε στα ερυθρόλευκα…
Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποχαιρέτησε με ξεχωριστό τρόπο στον Ολυμπιακό. Για τους παλιούς που έχουμε ζήσει τον ένα και μοναδικό «μάγο», Ζιοβάνι, είναι μεγάλη υπόθεση να θυμόμαστε ως «μικρό μάγο» τον Πορτογάλο άσο
Το παιδί ήταν δεδομένο πως θα μπορέσει να μείνει για πολύ στον Ολυμπιακό.
Όσοι δεν το καταλαβαίνουν δεν υπάρχει λόγος να τους εξηγήσουμε.
Ανήκουν στην κατηγορία αυτών, των ελάχιστων, που ακόμη πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη δεν έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.
Και δεν αναφέρομαι βεβαίως στους υπάλληλους της RFA και τους κάθε μορφής υπαλλήλους του Σαββίδη που πληρώνονται για να πιστεύουν ότι πιστεύει το αφεντικό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.