Το έργο της Μαρίας Σάκκαρη ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, Πέτρα Κβίτοβα.
Η ελληνίδα τενίστρια το πάλεψε όσο μπορούσε και έπεσε… ηρωικά με 6-7 (4), 6-3, 6-2 σε δύο ώρες και 12 λεπτά χάνοντας την ευκαιρία για πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.
Παρ΄όλα αυτά, η Σάκκαρη πέτυχε σπουδαία πράγματα στην Αυστραλία, αφού πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε σε φάση «16» major, ενώ όσον αφορά την Κβίτοβα, στους «8» θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα της Μπάρτι με τη Ρίσκε.
Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε καλύτερα, αφού με break προηγήθηκε 2-0 και ήταν μπροστά σχεδόν σε όλο το σετ, αλλά η Τσέχα με δικό της break κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 και το σετ κρίθηκε στο tie-break με την ελληνίδα τενίστρια να κάνει το 1-0.
Στο δεύτερο σετ η Κβίτοβα έκανε break από το πρώτο game, η Σάκκαρη απάντησε με δικό της break, αλλά από το έβδομo game και μετά η Κβίτοβα κυριάρχησε και έφτασε στο 1-1 με 6-3.
Κάπου εκεί ήρθε και η κούραση για τη Σάκκαρη, που στο τρίτο σετ βρέθηκε γρήγορα πίσω με 3-0 και τελικά έχασε με 6-2, κρατώντας πάντως την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου