Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Australian Open: H Σάκκαρη, «καθάρισε» την Κις και προκρίθηκε στους «16»

Australian Open: H Σάκκαρη, «καθάρισε» την Κις και προκρίθηκε στους «16»

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τη Μάντισον Κις και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στους «16» του Australian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη γράφει ιστορία στο Australian Open, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Μάντισον Κις σε 1 ώρα και 15 και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της είναι στον τέταρτο γύρο του γκραν σλαμ της Μελβούρνης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Νο.10 του ταμπλό και με συγκλονιστική εμφάνιση την «πέταξε» εκτός συνέχειας, συνεχίζοντας εκείνη στις «16» καλύτερες τενίστριες.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη παρουσία της Μαρίας σε 4ο γύρο γκραν σλαμ, ενώ επόμενη αντίπαλος της θα είναι την Κυριακή η Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα. Επίσης η Σάκκαρη με τη μυθική εμφάνιση της και την πρόκριση έγινε η πρώτη τενίστρια από την χώρα μας μετά από την Λένα Δανιηλίδου (2003) που φτάνει στους «16» στη Μελβούρνη.

Όσον αφορά την αναμέτρηση η Ελληνίδα δεν ξεκίνησε καλά με την Κις να κάνει το 1-0 με love game. Όμως η Σάκκαρη αφυπνίστηκε γρήγορα πήρε το γκέιμ που σέρβιρε και έκανε και μπρέικ. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της ενώ έκανε και νέο μπρέικ για το 4-1 γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες ομογενείς.

Η Κις αντέδρασε, απάντησε με μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σερβίς της και να κάνει το 1-0 με 6-4. Στο δεύτερο σετ πήγαιναν μαζί οι δυο τενίστριες παίζοντας όμορφο τένις, έχοντας και από ένα μπρέικ μέχρι το 4-4. Εκεί όμως η Σάκκαρη με μπρέικ θα προηγηθεί με 5-4 και αφού σβήσει μπρέικ ποιντ της Κις θα κερδίσει σε 1 ώρα και 15 λεπτά το παιχνίδι και θα προκριθεί στις «16» καλύτερες τενίστριες του Australian Open.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024