Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-4) της Ναό Χιμπίνο, που έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα τενίστρια.
Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στη Νάο Χιμπίνο με 2-0 σετ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Australian Open για τρίτη φορά στην καριέρα της.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 7-6 (4), 6-4 της μαχητικής Χιμπίνο, που ειδικά στο πρώτο σετ της έβαλε πολύ δύσκολα, παρόλα αυτά έκλεισε θέση στις «32» καλύτερες του τουρνουά της Μελβούρνης.
Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μάντισον Κις (ΗΠΑ) – Αράντσα Ρους (Ολλανδία)
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.