Ολυμπιακός: Τέλος τα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που δικαιούταν ο Ολυμπιακός για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Λαμία – Δίπλα στον Μαρτίνς και τους παίκτες του για μία ακόμα φορά οι οπαδοί των Πειραιωτών.
Με τον… δωδέκατο παίκτη του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15), καθώς οι οπαδοί των Ερυθρόλευκοι εξάντλησαν τα εισιτήρια που δικαιούταν η ομάδα του Πειραιά!
Η θύρα των φιλοξενούμενων θα είναι γεμάτη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας για μία ακόμα φορά και θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν να φτάσει σε μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους, με τον κόσμο να δίνει ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες του ΔΑΚ Λαμίας.
Τα εισιτήρια που δικαιούταν ο Ολυμπιακός ήταν πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τους Ερυθρόλευκους οπαδούς. Τα «μαγικά χαρτάκια» έχουν εξαντληθεί, ενώ όποιος οπαδός των Πειραιωτών δεν έχει προλάβει να προμηθευτεί εισιτήριο για το ματς με τη Λαμία, καλό θα ήταν να μην κάνει το ταξίδι αυθημερόν, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στο γήπεδο και θα ταλαιπωρηθεί άδικα.
Ένα δύσκολο ματς στην περιφέρεια για τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες του θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους. Ένα ματς, που θέλουν πάση θυσία στο μεγάλο λιμάνι για να παραμείνουν στην κορυφή, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι
- «Η ελπίδα θέλει σκληρή δουλειά» – Η επίδειξη SS26 του Marc Jacobs καταπιάστηκε με το θέμα της θλίψης
- Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
- Φον ντερ Λάιεν: Θέλει να εξαφανιστούν τα προσκόμματα που εμποδίζουν την Ευρώπη να γίνει «παγκόσμιος γίγαντας»
- Ζιζέλ Πελικό: Σπάει την σιωπή της και περιγράφει πως έμαθε την αλήθεια – «Όχι, όχι δεν μπορώ άλλο να το αντέξω»