Πες μας τι άνδρα θέλεις να σου πούμε που συχνάζει
Η έρευνα αναζητούσε τις περιοχές της Αθήνας στις οποίες μια γυναίκα πρέπει να βγαίνει ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες να συναντήσει τον τύπο άνδρα που επιθυμεί.
Οι άντρες ανάλογα με την ιδιότητά τους και την ιδιοσυγκρασία τους συχνάζουν και σε συγκεκριμένα μέρη της πόλης, έδειξε πρόσφατα έρευνα.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η έρευνα αναζητούσε τις περιοχές της Αθήνας στις οποίες μια γυναίκα πρέπει να βγαίνει ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες να συναντήσει τον τύπο άνδρα που επιθυμεί.
Αν λοιπόν μια γυναίκα επιθυμεί να γνωρίσει ένα πολλά υποσχόμενο golden boy τότε πρέπει να επισκέπτεται συχνότερα το Κολωνάκι.
Αν πάλι αυτό που θέλει στη ζωή της είναι να βρει τον έρωτα στα μάτια ενός καλλιτέχνη τότε πρέπει να αρχίσει να βγαίνει περισσότερο στο Παγκράτι.
Αν πιστεύει πως θα είναι ευτυχισμένη δίπλα στο γόνο μιας πλούσιας οικογένειας τότε η Κηφισιά είναι η περιοχή που πρέπει να κανονίζει να πίνει το ποτό της.
Τέλος, αν η κυρία θέλει να γίνει WAG τότε η επιλογή της πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητα η Γλυφάδα, αλλά για τον καφέ της και όχι για ποτό, μια και οι αθλητές προσέχουν τον τρόπο ζωής τους.
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε

