Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Reunion για τις «Σαββατογεννημένες» : Καπουτζίδης - Σχίζα μαζί 16 χρόνια μετά

Reunion για τις «Σαββατογεννημένες» : Καπουτζίδης – Σχίζα μαζί 16 χρόνια μετά

Την παλιά του συμπρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη σειρά «Σαββατογεννημένες» συνάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τη Ράνια Σχίζα και μας θύμισε παλιές καλές εποχές από τις «Σαββατογεννημένες».

Ήταν το 2003, όταν η πρώτη σειρά δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη έβγαινε στον αέρα του MEGA. Οι «Σαββατογεννημένες» με το λαμπρό καστ κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό και ανήκουν σήμερα στις κλασικές κωμωδίες -σημείο αναφοράς στην ελληνική τηλεόραση.

Ανάμεσα στις τρεις πρωταγωνίστριες και η Σούλα, η έμπορος τουριστικών ειδών με το μαγαζί στο Μοναστηράκι, που είχε στη δουλεψή της τον αλλοπρόσαλλο Χοσέ από την Ουρουγουάη. Ο λόγος βέβαια, για την ηθοποιό Ράνια Σχίζα και τον Γιώργο Καπουτζίδη που χάρισαν πολλές στιγμές γέλιου μέσα από τις Σαββατογεννημένες.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήγε θέατρο. Όχι, δεν είδε την παράσταση που υπογράφει ο ίδιος, αλλά τα «Σημάδια στην ομίχλη», όπου πρωταγωνιστεί η Ράνια Σχίζα.

«Χάρηκα τόσο πολύ που σε ξαναείδα, να σαρώνεις για άλλη μια φορά τη σκηνή, με συγκίνησες με το αφοπλιστικό σου συναίσθημα, με έκανες να γελάσω με το υπέροχο χιούμορ σου, τι ωραία παράσταση, τι ωραία αγκαλιά!» έγραψε πλάι στη φωτογραφία του αγκαλιά με την ηθοποιό από τις Σαββατογεννημένες.

«16 χρόνια τώρα, σε αγαπώ και σε θαυμάζω Ράνια μου! Χθες βράδυ, «Σημάδια στην ομίχλη» του Stephen Sachs. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής δουλειάς!» συνέχισε αναφερόμενος στα 16 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησαν να συνεργάζονται για τις ανάγκες της σειράς «Σαββατογεννημένες».

Φυσικά, το πρώτο reunion για τις Σαββατογεννημένες έγινε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι», που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης, και στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Στην πρεμιέρα μάλιστα της παράστασης, πλάι στην Καίτη, την ηρωίδα από τις Σαββατογεννημένες που υποδύθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα, είδαμε και την Μπία Μπέκου, δηλαδή την Ελένη Ράντου που συμπλήρωνε το πρωταγωνιστικό τρίο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη:

View this post on Instagram

Χαρηκα τόσο πολύ που σε ξαναείδα, να σαρώνεις για άλλη μια φορα τη σκηνή, με συγκίνησες με το αφοπλιστικό σου συναίσθημα, με εκανες να γελάσω με το υπέροχο χιούμορ σου, τι ωραία παράσταση, τι ωραία αγκαλιά! 16 χρόνια τώρα, σε αγαπώ και σε θαυμάζω Ρανια μου! Χθες βράδυ, «Σημάδια στην ομίχλη» του Stephen Sachs. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής δουλειάς! #theater #vault #stephensachs #truestory #art #painting #pollock #jacksonpollockinspired

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024