Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νατάσα Θεοδωρίδου : Δεινοπάθησε στο πλατό του Μουτσινά

Νατάσα Θεοδωρίδου : Δεινοπάθησε στο πλατό του Μουτσινά

Απολαυστικές οι αντιδράσεις της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και στον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Μουτσινά αν τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως περίμενε…

Μετά τα κολακευτικά σχόλια του παρουσιαστή αλλά και του κοινού, η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια ανέφερε πως αν δεν ασχολούνταν με το τραγούδι, θα ήθελε να εργάζεται ως γραμματέας ή ως δημόσιος υπάλληλος, ακολουθώντας το επάγγελμα των γονιών της.

Σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τις δυο κόρες της, την 25χρονη Χριστιάνα και τη 19χρονη Αντριάνα αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά μαζί τους από τότε που πήγαιναν σχολείο, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί και τις απόψεις της για το πώς τις έχει διαπαιδαγωγήσει, ούσα η ίδια διάσημη.

Όμως φαίνεται πως η χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στο πλατό δυσκόλεψε την ίδια να συνεχίσει τη συνέντευξη, με τον Νίκο Μουτσινά να δίνει ρεσιτάλ αυθορμητισμού!

Η τραγουδίστρια, όμως, μάλλον μετάνιωσε για την ενδυματολογική της επιλογή καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ψυχρή θερμοκρασία που υπήρχε στο πλατό.

Έτσι, ενώ μιλούσε για τις κορούλες της, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξέφρασε με χαμόγελο τη δυσφορία για το κρύο που ένιωθε.

«Θα πάθουμε ψύξη από το πολύ κρύο εδώ μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά στον Νίκο Μουτσινά και άρχισε με χιούμορ να τρέμει.

Ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε αμέσως να βρει μια ζακέτα είτε στο κοινό που βρισκόταν στο στούντιο είτε στους συνεργάτες του προκειμένου να ζεσταθεί κάπως και να συνέλθει η καλεσμένη του.

«Μια ζακέτα! Δώστε μια ζακέτα… Μα τι εκπομπή είναι αυτή, θα μας πούνε και κρυόκω… Φέρτε μια ζακέτα εδώ στην κοπέλα!»  σημείωσε με το γνώριμο του χιούμορ ο ηθοποιός και παρουσιαστής. Με τα πολλά βρέθηκε μια ζακέτα με την οποία και τύλιξε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια μπας και βρει λίγη ζεστασιά!

«Τι ωραίο το χρώμα! Σαν να το ξέραμε, Νατάσα» αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς με την Νατάσα Θεοδωρίδου να του απαντάει, “μα τις βλέπω όλες που έρχονται με κάτι σακάκια, σε αυτές είπανε, λέω, εγώ όμως νεολαία τρελή».

Κατά τη διάρκεια όμως τη συνέντευξης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κατόρθωσε να πάρει το αίμα της πίσω και να καλύψει και εκείνη τον παρουσιαστή μετά από ένα χαριτωμένο λάθος που έκανε σχετικά με την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

«Εδώ οι καλεσμένοι δεν θα ξαναρθούνε! Θα τους λέμε πως είμαστε από το Καλό Μεσημεράκι και θα λένε να ανοίξει λίγο ο καιρός» δήλωσε αστειευόμενος ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024