Υπουργός σε… τηλεπαιχνίδι
Ο Νίκος Αναστασιάδης πήρε τις αποφάσεις του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό. Μεταξύ των νέων προσώπων ήταν και αυτό του Νίκου Νουρή
Ο Νίκος Αναστασιάδης πήρε τις αποφάσεις του και ανακοίνωσε τον ανασχηματισμό. Μεταξύ των νέων προσώπων ήταν και αυτό του Νίκου Νουρή, ο οποίος διορίστηκε ως ο νέος υπουργός Εσωτερικών.
Όπως είναι φυσικό, για όλα τα νέα πρόσωπα στο Υπουργικό δημοσιεύθηκαν τα βιογραφικά τους.
Για τον κ. Νουρή όμως, μια λεπτομέρεια ήταν αρκετή ούτως ώστε να πέσει θύμα «τρολαρίσματος» στο διαδίκτυο.
Πιο συγκεκριμένα, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών ήταν η λεπτομέρεια στο βιογραφικό του ότι «στην έκτη δημοτικού εκπροσώπησε το σχολείο του στο μαθητικό τηλεπαιχνίδι «απαντήστε παιδιά» με τον αείμνηστο Φρίξο Πετρίδη στο οποίο και βραβεύτηκε για την επίδοση του στα μαθηματικά».
Μάλιστα, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Νουρής έχει ανεβάσει και τη σχετική φωτογραφία από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα



