Λυμπεράκης: «Πήραμε βαθμό από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος»
Ο νεαρός μπακ του Πανιωνίου, Οδυσσέας Λυμπεράκης, τόνισε πως οι κυανέρυθροι πήραν βαθμό από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και ανέφερε πω ο Πανιώνιος είναι τεράστιος σύλλογος.
Ο νεαρός μπακ του Πανιωνίου, Οδυσσέας Λυμπεράκης, μετά την ισοπαλία των κυανέρυθρων με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως η ομάδα του απέσπασε ισοπαλία από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος,
Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός ανέφερε πως ο Πανιώνιος είναι τεράστια ομάδα και μίλησε για το επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λυμπεράκης στην κάμερα της Nova:
«Έχει μεγαλύτερη σημασία ο βαθμός για εμάς απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με τους καλύτερους παίκτες. Ήταν σημαντικός βαθμός και ψυχολογικά γιατί μας βοηθάει ενόψει Παναιτωλικού.
Το αξίζαμε και προχωράμε. Με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα με τον Άρη πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε με όλους. Από εκεί πήραμε ψυχολογία και συνεχίζουμε κανονικά.
Ο Πανιώνιος είναι τεράστια ομάδα. Κάθε χρόνο δείχνουμε ότι ανταποκρινόμαστε σε όλες τις δυσκολίες. Είμαστε ομάδα με μέταλλο και δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Είναι κομβικό ματς το επόμενο με τον Παναιτωλικό. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό θα παλέψουμε για τη νίκη και θα νικήσουμε».
- Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους έξι παιδιά – Οι ΗΠΑ στέλνουν επιθετικά ελικόπτερα στο Τελ Αβίβ
- ΠΑΣΟΚ: Η δημοσκοπική πτώση, το συνέδριο και η «ηχώ δωματίου»
- Ηράκλειο: Ζευγάρι διέπραξε 14 κλοπές με λεία πάνω από 60.000 ευρώ – Πώς έπεσε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ.
- Προπονητής Λεβερκούζεν: «Ο Ολυμπιακός είναι συμπαγής ομάδα με πολύ έμπειρο προπονητή»
- Λύση στην ακμή δίνει ο δερματολόγος – Οι υπόλοιποι έχουν ιδέες
- Ο σκύλος ακούει, μυρίζει, αλλά αντιλαμβάνεται έναν διαφορετικό κόσμο από ό,τι εμείς


