
Τι αλλάζει με τα ΚΤΕΟ και τους ελέγχους παλαιών αυτοκινήτων
Το σχέδιο για συχνότερους ελέγχους στα παλαιά αυτοκίνητα
ΚΤΕΟ: Ριζικές αλλαγές στους ελέγχους ΚΤΕΟ που περνούν τα παλαιά αυτοκίνητα εξετάζουν τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αλλά και του Περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοχοι παλαιότερων αυτοκίνητων θα υποχρεώνονται να περνάνε από ΚΤΕΟ κάθε χρόνο, και όχι κάθε δύο χρόνια που ισχύει μέχρι στιγμής.
Όπως αναφέρει το newsauto.gr, η ακριβής ηλικία των οχημάτων, τα οποία θα περνούν ΚΤΕΟ κάθε χρόνο, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι δύο.
Η μία αφορά σε οχήματα με ηλικίες πάνω από 10 έτη (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2010) και η δεύτερη αφορά σε οχήματα με ηλικία άνω των 15 ετών (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2005).
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές