Παναθηναϊκός: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στο βόλεϊ
Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα γεγονότα της τρίτης αγωνιστικής στο βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής υπήρξαν αρκετές διακοπές στο ματς λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του «τριφυλλιού».
Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση:
Η Αθλητική Δικαστής μετά την Συνεδρίαση της Παρασκευής, 15/11/2019 και σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 580 προς το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» αποφάσισε τα παρακάτω:
Επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» συνολικό χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (5.500 €) καθώς και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δύο αγωνιστικών συναντήσεων.
- Σε λαϊκό προσκύνημα στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου η σορός του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς απάντηση στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας τα κυβερνητικά μέτρα για τη βιομηχανία
- Παλλήνη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου – Τα στοιχεία που προκαλούν ερωτήματα
- Ένα βήμα πριν την καταστροφή: Πώς ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κατέληξε σε εκεχειρία με τον Τραμπ
- Στην Ισπανία ο ΠΑΟΚ – Μεγάλη «μάχη» με τη Μούρθια για την πρόκριση στους τελικούς του FIBA Europe Cup
- Οι «Άγγελοι του Τσάρλι» ξανασυναντιούνται – 50 χρόνια μετά, η κοινή μάχη με τον καρκίνο και ο φεμινισμός





