Ζ. Μακρή και Ν. Συρμαλένιος στο One Channel για κατάθεση Φρουζή και επεισόδια σε ΑΣΟΕΕ
oι βουλευτές Ζέτα Μακρή της ΝΔ και Νίκος Συρμαλένιος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή One Direc
Την κατάθεση του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis στην Ελλάδα, Κωνσταντίνου Φρουζή, στην Προανακριτική για τον Δ. Παπαγγελόπουλο αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας κατά τα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, σχολίασαν οι βουλευτές Ζέτα Μακρή (ΝΔ) και Νίκος Συρμαλένιος (ΣΥΡΙΖΑ), μιλώντας στην εκπομπή One Direct.
Οι δύο βουλευτές σχολίασαν τα όσα φέρεται να έχει πει ο κ. Φρουζής στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής ενώ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την υπόθεση Novartis.
Για τα πρόσφατα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, η κα. Μακρή υποστήριξε ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι ωραίο να δέρνονται οι φοιτητές. Αλλά και σε καμία περίπτωση δεν είναι ωραίο οι φοιτητές να κόβουν με αλυσοπρίονο τις πόρτες και να κάνουν επεισόδια».
Από την πλευρά του ο κ. Συρμαλένιος καταδίκασε την εισβολή των ΜΑΤ ΜΑΤ εντός του πανεπιστημιακού χώρου ενώ αναφορικά με τα ευρήματα στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ είπε πως «δεν συνάδουν με φοιτητική ιδιότητα. Κανείς δεν συμφωνεί με αυτά».
Πηγή: onetv.gr
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
