Πηγές ΝΔ για Τσίπρα : Έχει ξεχάσει τις Μόριες που παρέδωσε
Να αφήσει τα fake news και τον λαϊκισμό καλούν τον Αλέξη Τσίπρα πηγές της ΝΔ, με αφορμή ανάρτησή του για το προσφυγικό και για τη ρατσιστική επίθεση ενάντια σε προσφυγόπουλο σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη.
Απάντηση έδωσαν πηγές της ΝΔ σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό και για τη ρατσιστική επίθεση ενάντια σε προσφυγόπουλο σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη.
«Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει το ρόλο του σχολιαστή στα social media, τα fake news και τον γνωστό λαϊκισμό του. Σε μόλις τρεις μήνες δείχνει να έχει ξεχάσει τις Μόριες που παρέδωσε. Με το γνωστό θράσος του θέλει να γίνει και τιμητής. Οι Έλληνες όμως θυμούνται τα έργα και τις ημέρες του κι αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά για να δώσει λύσεις», σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ, αναφερόμενοι σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
- Βόρεια Κορέα: Καταρρίψαμε νοτιοκορεατικό drone που εισήλθε στον εναέριο χώρο μας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- OpenAI – SoftBank: Επένδυση 1 δισ. δολαρίων στην SB Energy για την τεχνητή νοημοσύνη
- Η Αργεντινή αποπλήρωσε τις ΗΠΑ για τη συμφωνία ανταλλαγής νομισμάτων
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το μισό Κίεβο – Η προτροπή του δημάρχου στους κατοίκους
- Θεσσαλονίκη: Πρώτο φεστιβάλ καινοτομίας – Ο στόχος της διοργάνωσης
