Ίντερ: Μετά τον Ρονάλντο… ο Λουκάκου
Ίντερ: Μετά τον Ρονάλντο… ο Λουκάκου
Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει ξεκινήσει με πατημένο το γκάζι τη θητεία στην Ίντερ, δικαιώνοντας τους ανθρώπους της διοίκησης που επέμειναν όλο το καλοκαίρι στην απόκτησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Βέλγος έχει κάνει ήδη τους φίλους των «νερατζούρι» να ξεχάσουν τον Μάουρο Ικάρντι, δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα να οδηγήσει την ομάδα τους σε επιτυχίες.
Συγκεκριμένα ο 26χρονος έχει ήδη σκοράρει 9 φορές σε 11 αγωνιστικές στη Serie A και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των Μιλανέζων που πετυχαίνει 9+ τέρματα σε τόσα ματς πρωταθλήματος.
Ο τελευταίος παίκτης της Ίντερ που πέτυχε κάτι τέτοιο ήταν ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, τη σεζόν 1997-1998, μετά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα.
Τελευταίο θύμα του μεγαλόσωμου στράικερ ήταν η Μπολόνια, με τον Λουκάκου να πετυχαίνει δύο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Η Ίντερ να θυμίσουμε ότι έπειτα από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Γιουβέντους.
- Βενεζουέλα: Ευπρόσδεκτος ο Μαδούρο για εγκατάσταση στη Λευκορωσία, λέει ο Λουκασένκο
- Ο Τραμπ με διάταγμα χαρακτηρίζει τη φαιντανύλη «όπλο μαζικής καταστροφής»
- Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ζάκυνθο και έγινε αισθητός στη δυτική Πελοπόννησο
- Αυστραλία: Το κίνητρο της σφαγής μοιάζει να είναι το Ισλαμικό Κράτος, δηλώνει ο Αλμπανέζι
- Η φον ντερ Λάιεν δείχνει Ουκρανία στην ΕΕ και της δίνει την τελική απόφαση για την παραχώρηση εδαφών
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Και οι σύντροφοι έχουν δικαιώματα

