Χωρίς τέλος οι προσφυγικές ροές στα νησιά – Γ. Μελάς και Α. Κρυωνίδης στο One Channel
Για το προσφυγικό το οποίο έχει μετατραπεί σε πληγή για τη χώρα μας, τη στιγμή που οι προσφυγικές ροές στα νησιά δεν έχουν τέλος, μίλησαν μέσα από την εκπομπή One Line ο βουλευτής Α’ Πειραιώς, Παύλος Μελάς και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Κρυωνίδης
Για το προσφυγικό το οποίο έχει μετατραπεί σε πληγή για τη χώρα μας, τη στιγμή που οι προσφυγικές ροές στα νησιά δεν έχουν τέλος, μίλησαν μέσα από την εκπομπή One Line ο βουλευτής Α’ Πειραιώς, Παύλος Μελάς και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Κρυωνίδης.
«Το προσφυγικό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που γεννήθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα θέμα τόσο εθνικό, όσο και ευρωπαϊκό» είπε ο κ. Μελάς και συμπλήρωσε πως «θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό».
«Πρέπει να ξεχωρίσουμε ποιοι προέρχονται από τις εμπόλεμες ζώνες. Να δίνεται σε όσους πρέπει το άσυλο και όσοι είναι μετανάστες και έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας να γυρνούν πίσω» συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του ο κ. Κρυωνίδης διευκρίνισε πως «αυτό που πρέπει να αναδείξουμε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ένα συνολικό θέμα και δεν μπορεί να λυθεί μόνο από τη χώρα μας». «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πιέσει με νύχια και με δόντια να αλλάξει η κοινή δήλωση με την οποία ο Τσίπρας και οι συντηρητικοί της Ευρώπης μας δέσμευσαν σε ένα αδιέξοδο και να αλλάξει με συγκεκριμένη κατεύθυνση» συμπλήρωσε.
Πηγή: onetv.gr
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
