Μ. Μητσιάς στο One Channel: Ο Γ. Σπανός άφησε τους ποιητές να μπουν στα σπίτια και να τραγουδήσουν
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μίλησε στην εκπομπή One Talk το βράδυ της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου ο ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη που έφυγε σήμερα από τη ζωή, Γιάννη Σπανό
Σε τηλεφωνική επικοινωνία μίλησε στην εκπομπή One Talk το βράδυ της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου ο ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη που έφυγε σήμερα από τη ζωή, Γιάννη Σπανό.
Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν πρώτη φορά το 1968 στην ταινία «Όμορφες μέρες», όταν ο κ. Μητσιάς ήταν ακόμα ερασιτέχνης τραγουδιστής.
Στην πορεία οι δύο άντρες συναντήθηκαν ξανά με τον κ. Μητσιά να ερμηνεύει τα τραγούδια «Το Μαρικάκι» και «Το φεγγάρι», ενώ αργότερα συνεργάστηκαν στον δίσκο «Του καιρού τα ρέματα» σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Η τελευταία κοινή τους δουλειά ήταν στο δίσκο «Πλησιάζοντας τον Καβάφη».
Για το μεγάλο μουσικοσυνθέτη, ο κ. Μητσιάς υποστήριξε πως «η προσφορά του Γιάννη είναι μεγάλη με τις τρεις ανθολογίες του να αποτελούν μια προσφορά στα ελληνικά γράμματα». «Μπήκανε οι ποιητές στα σπίτια μας και τραγουδήσανε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσιάς σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και την κληρονομιά που άφησε στον ελληνικό λαό.
Πηγή: onetv.gr
- Η ΕΕ ξεκίνησε ελέγχου του ευρωπαϊκού κόμματος της AfD – Η «Ευρώπη των Κυριαρχών Εθνών» ίσως κηρυχθεί εκτός νόμου
- Σε ρινγκ μετατρέπεται ο Λευκός Οίκος για τα 80ά γενέθλια του Τραμπ
- Όλες οι σκέψεις της Έλι Μπάμπερ όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί την Κέιτ Μος
- Με… ελικόπτερα στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας – Μόνος του έφτασε Νεϊμάρ (vid)
- Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες της ένοπλης επίθεσης σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πατησίων
- Λίβανος: Το Ισραήλ κήρυξε «ζώνη πολέμου» τις περιοχές νότια του ποταμού Ζαχράνι – Ευρείες εντολές εκκένωσης


