ΜέΡΑ25: Καταγγέλλει τον τραυματισμό μέλους του στο φοιτητικό συλλαλητήριο
Ο 19χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι με κρότου-λάμψης, κατά τη διάρκεια του φοιτητικού συλλαλητηρίου όπου σημειώθηκαν επεισόδια
Τον τραυματισμό μέλους νεολαίας του ΜέΡΑ25 καταδικάζει σε ανακοίνωση του το κόμμα.
Ο 19χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι με κρότου-λάμψης, κατά τη διάρκεια του φοιτητικού συλλαλητηρίου όπου σημειώθηκαν επεισόδια.
Στο πλευρό του τραυματία είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:
Δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΜέΡΑ25 κ.Μιχάλη Κριθαρίδη:
«Σήμερα ο νόμος και η τάξη ανοίγουν κεφάλια φοιτητών.
Μέλος της νεολαίας του ΜέΡΑ25 τραυματίστηκε αφού χτυπήθηκε στο κεφάλι από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε αιμόφυρτη κατάσταση κατά την διάρκεια της πορείας των φοιτητών έναντι των μνημονιακών εκτρωμάτων που προωθεί η Κυβέρνηση στον χώρο της παιδείας.
«Συγχαρητήρια» στην Κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη και στον «επιχειρησιακό» της Υπουργό για την επιστροφή στην θλιβερή και αιματηρή κανονικότητα».
Λογιάδης: Ακραία κατασταλτική η πολιτική της κυβέρνησης
Νωρίτερα σε παρέμβαση του στη βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25 Γιώργος Λογιάδης κατήγγειλε «την ακραία κατασταλτική τακτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που αντιμετωπίζει τις ειρηνικές διαμαρτυρίες των φοιτητών μας ενάντια στην κατάργηση του ασύλου και την κεκαλυμμένη ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας παιδείας με την απαράδεκτη εξίσωσω των τίτλων σπουδών των ιδιωτικών κολεγίων με τα ανώτατα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα.
«Πρέπει να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε φοβικά τη νεολαία μας. Η νεολαία δεν θέλει καταστολή, αλλά προοπτική και όραμα», κατέληξε ο κ. Λογιάδης.
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

