Ο Μίλος Ντέλετιτς συμπληρώνει σήμερα (14/10) τα 26 του χρόνια και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει.
Οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν τις ευχές τους μέσα από ανάρτηση στα social media, παρουσιάζοντας παράλληλα τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο Σέρβος με τη φανέλα της ομάδας.
«Τα 26 του χρόνια κλείνει ο Μίλος Ντέλετιτς. Ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές, ενώ το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα το σημείωσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία» έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της η «Ένωση».
Τα 26 του χρόνια κλείνει ο Μίλος Ντέλετιτς. Ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019. Μέχρι στιγμης έχει πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές, ενώ το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα το σημείωσε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία#aekfcpic.twitter.com/en9FdcqBJB
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.
Στα 20 του, μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας και μάχης με τραυματισμούς και καρκίνο, ο Νίκολα Τόπιτς έκανε το ντομπούτο του στο NBA με τη φανέλα των πρωταθλητών Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και αποθεώθηκε!