Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: «Κλειδί» για τη βελτίωση ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: «Κλειδί» για τη βελτίωση ο Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος φορ αναμένεται 100% έτοιμος με την επιστροφή στη δράση και ο Κωστένογλου ποντάρει πάνω του για την αλλαγή που θέλει στην εικόνα της ΑΕΚ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτέλεσε το καλοκαίρι μία από τις δυνατές μεταγραφές της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος φορ ήρθε στην Ένωση για να κάνει τη διαφορά και να ηγηθεί της επιθετικής της γραμμής.

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε τη σεζόν με πολλή όρεξη. Ο Ολιβέιρα βρήκε δίχτυα με το «καλημέρα» και με την απόδοσή του σκόρπισε ελπίδες για την επόμενη μέρα.

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ολιβέιρα τον έθεσε εκτός μάχης για περίπου ένα μήνα. Ο Πορτογάλος στράικερ επέστρεψε στη δράση στον αγώνα με τη Λάρισα όμως ήταν φανερό πως δεν βρισκόταν ακόμα στο επίπεδο ετοιμότητας που έπρεπε. Το διάστημα της διακοπής αναμφίβολα λειτούργησε υπέρ του.

Ο Ολιβέιρα θα έχει τον χρόνο να καλύψει το χαμένο έδαφος και η επιστροφή στη δράση να τον βρει στο 100%. Ο Νίκος Κωστένογλου ποντάρει πολλά στην παρουσία του υψηλόσωμου άσου προκειμένου η ΑΕΚ να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Να βελτιωθεί και να αλλάξει εντελώς την επιθετική της λειτουργία. Που θα έχει επίκεντρο τον Ολιβέιρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024