Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυο αποφάσεις του Μαρτίνς λίγες ώρες πριν από την σέντρα

Δυο αποφάσεις του Μαρτίνς λίγες ώρες πριν από την σέντρα

Ο Μαρτίνς δικαιώθηκε με Αβραάμ και Τσιμίκα αποφασίζοντας την τελευταία στιγμή

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στο Βικελίδης, ήταν κάτι… παραπάνω από σημαντική για τους πειραιώτες για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα για την επιστροφή των ερυθρόλευκων στα θετικά αποτελέσματα, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε την «υπογραφή» δύο παικτών και η συγκεκριμένη αναφορά δεν έχει να κάνει με τους σκόρερ των δύο γκολ της ομάδας του λιμανιού.

Είναι δεδομένο πως δύο αμυντικοί του Ολυμπιακού, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κώστας Τσιμίκας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη των πειραιωτών κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος σε δύο πολύ σημαντικές αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Δύο αποφάσεις που πήρε ο Πορτογάλος λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άρη κι ενώ δεν είχε μιλήσει με κανέναν συνεργάτη του.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δίπλα στον Σεμέδο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου κανείς δεν ήξερε ότι θα παίξει βασικός ο Αβραάμ.

Ούτε ο ίδιος ο παίκτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσιμίκα, καθώς ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είχε ενοχλήσεις κι αυτό ήταν ένα θέμα για τον βαθμό ετοιμότητας του παίκτη.

Ο έμπειρος τεχνικός των ερυθρόλευκων εμπιστεύτηκε το ένστικτό του και πήρε τις δύο αποφάσεις για χρησιμοποίηση Αβραάμ και Τσιμίκα στην βασική εντεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων εμπιστεύτηκε τον Παπαδόπουλο γιατί είχε διακρίνει στις προπονήσεις ότι ο πολύπειρος αμυντικός ήταν σε καλό βαθμό ετοιμότητας αλλά κι επειδή η εμπειρία είναι μεγάλη υπόθεση σε τέτοια παιχνίδια.

Και ο Αβραάμ μπορούσε να καταλάβει τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, σ’ ένα γήπεδο που είχε παίξει ο αμυντικός της ομάδας του Πειραιά με την φανέλα των κίτρινων.

Σε ότι αφορά τον Τσιμίκα, ο Μαρτίνς επέλεξε να βάλει βασικό τον νεαρό μπακ, γιατί πολύ απλά είδε την «κάψα» του παίκτη για να παίξει. Κι όταν ένας παίκτης δείχνει στον προπονητή του πως δεν θέλει να χάσει ένα ματς, τότε ο προπονητής δεν μπορεί να το προσπεράσει.

Ο Μαρτίνς δεν είχε μιλήσει σε κανέναν συνεργάτη του γι’ αυτές τις δύο επιλογές και πολλοί θεωρούσαν για παράδειγμα ότι ο Μεριά θα ήταν ξανά βασικός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έκανε τις σωστές επιλογές όπως φάνηκε από την απόδοση των δύο παικτών αλλά και από το αποτέλεσμα.

Κι επιμένουμε πως η χρησιμοποίηση του Αβραάμ, ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας για την κατάκτηση της νίκης από τον Ολυμπιακό στο Βικελίδης.

Ο Μαρτίνς αποφάσισε λίγες ώρες πριν από το πολύ σημαντικό παιχνίδι και αποφάσισε σωστά.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024