Πομπέο : «Που θα ήμασταν χωρίς την Ελλάδα;»
Ενθουσιασμένος για την ενδυνάμωση της σχέσης Ελλάδας - ΗΠΑ δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στην ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
«Νιώθω ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους, πραγματικά, όπως όταν είμαι με τους Ελληνοαμερικανούς στο Κάνσας, που πάντα είναι δίπλα μου» τόνισε εισαγωγικά ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Συνεχάρη τον Νίκο Δένδια και γενικά την ελληνική πλευρά, αλλά και «το ίδρυμα Νιάρχος για αυτό το εκπληκτικό κτίριο. Αυτόν τον πολύ θερμό χώρο», που είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει μια εκδήλωση για τις σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ που είναι επίσης «πολύ θερμές» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Πομπέο.
Συγκινημένος που μιλά από την Ελλάδα, «το λίκνο του πολιτισμού» όπως είπε ο κ. Πομπέο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «την πρώτη φορά που μπήκα στο Κογκρέσο, πριν 10 χρόνια, ως οπαδός του ρεμπουμπλικανισμού η όλη ιδέα ήταν να επιστρέψει η Αμερική στις ρίζες της και να ξαναπάρουν οι πολίτες στα χέρια τους την τύχη της. Όλα αυτά παραπέμπουν στην Ελλάδα. Πού θα ήμασταν χωρίς εσάς;».
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης
- Το στρες στη δουλειά «σκοτώνει» το σεξ


