
Ένα… πουλί η αιτία της φωτιάς στον Βαρνάβα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε έγκαιρα, αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ και η βροχή που ξέσπασε στο λεκανοπέδιο, βοήθησε στη γρήγορη κατάσβεσή της.
Ένα πουλί που ενδεχομένως πήγε να κάτσει στην κολώνα της ΔΕΗ και πιθανότατα ήρθε σε επαφή με κάποιο γυμνό καλώδιο, ήταν η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό αυτό προκάλεσε έκρηξη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πυρκαγιά.
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε έγκαιρα, αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ και η βροχή που ξέσπασε στο λεκανοπέδιο, βοήθησε στη γρήγορη κατάσβεσή της.
Πηγή: onetv.gr
- Ο οργανισμός εποπτείας του ΟΗΕ αναφέρει ότι η Βόρεια Κορέα ενισχύει τα πυρηνικά της όπλα
- M.A.T.C.H Athens: Δύο ημέρες οικολογίας, τέχνης και έρευνας στο Βύρωνα
- ΔΥΠΑ: Πώς θα φτάσετε τις 12 διανυκτερεύσεις με τον Κοινωνικό Τουρισμό – Τι ισχύει για πολύτεκνους και ΑμεΑ
- Η Σκόπελος και η Άνδρος ανάμεσα στους 13 μη συμβατικούς προορισμούς του κόσμου για το 2026
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΓ’)

