Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 ομάδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων συγκεντρώθηκε στο Ζάππειο προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα δρόμο πέντε χιλιομέτρων Greece Race for the Cure που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Επικεφαλής της ομάδας ήταν η Υφυπουργός για θέματα πρόνοιας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η κα Μιχαηλίδου προσκάλεσε τους εργαζομένους του Υπουργείου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και έστειλαν όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης και ελπίδας για κάθε μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, η ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες από το Υπουργείο φορούσαν εκτός από τα διακριτικά του αγώνα, αυτοκόλλητα που σχεδιάστηκαν από το γραφείο της Υφυπουργού με τη βοήθεια παιδιών που φιλοξενούνται σε ξενώνες του Κέντρου Πρόνοιας Αττικής, με το μήνυμα  «Τρέχουμε μαζί» προς στήριξη των γυναικών που αυτή τη στιγμή μάχονται με τον καρκίνο.