Χρ. Κολώνας στο One Channel: Τι σηματοδοτεί η έκθεση του ορκωτού λογιστή για τη ΔΕΗ
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» επεσήμανε ότι η έκθεση του ορκωτού λογιστή δείχνει ότι τα μέτρα που ελήφθησαν είναι καταλυτικά για την σωτηρία και την πορεία της εταιρείας
Τα αποτελέσματα της έκθεσης του ορκωτού λογιστή για τη ΔΕΗ σχολίασε στο κεντρικό δελτίο του One Channel, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Χρήστος Κολώνας.
«Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2019 δείχνει ότι η εταιρεία πήγαινε στα βράχια. Μια εταιρεία με τζίρο 2,3 δισ. ευρώ στο α΄εξάμηνο είχε λειτουργικά κέρδη μόνο 9,3 εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά πριν αναλάβει η νέα κυβέρνηση και ληφθούν τα μέτρα διάσωσης» σημείωσε σχετικά.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος επεσήμανε ότι η έκθεση του ορκωτού λογιστή δείχνει ότι τα μέτρα που ελήφθησαν είναι καταλυτικά για την σωτηρία και την πορεία της εταιρείας.
Πηγή: onetv.gr
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της