
Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ στο «σπίτι» του Ιβάν Σαββίδη
Μετά την ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργοί μετέβησαν στο «σπίτι» του Ιβάν Σαββίδη.
Μετά την ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργοι μετέβησαν στο «σπίτι» του Ιβάν Σαββίδη. Δηλαδή στο «Μακεδονία Παλλάς» που ανήκει στον ομογενή επιχειρηματία.
Εκεί στήθηκαν πηγαδάκια και συνομιλίες γύρω από την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο Βελλίδιο λίγη ώρα πριν.
Είχαν άλλωστε πολλά να πουν μιάς και η ομιλία του Τσίπρα ήταν σχετικά υποτονική. Όπως άλλωστε και η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα στις 7 Ιουλίου.
Μόνο η αναφορά του στο Μακεδονικό προκάλεσε πολλά χειροκροτήματα.
Θα είχε ενδιαφέρον αν θα είχε πάει ο Ιβάν Σαββίδης αν θα χειροκροτούσε με αυτές τις αναφορές.
Μπορεί από την άλλη να συζήτησαν στο «Μακεδονία Παλλάς» για το πώς καταφέρνει ο ΠΑΟΚ να… τρυπάει τις άμυνες των αντιπάλων και να βαζει γκολ στο 93′.
Ίσως να ελπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα βάλει κάποια στιγμή και αυτός γκολ στην κυβέρνηση, έστω και στο 93′, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας.
Σίγουρα βεβαίως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα αισθάνθηκαν φιλικά στο… στρατηγείο του Ιβάν Σαββίδη.
- Ειλημμένη απόφαση για ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά για υποκλοπές
- «Η Ευτυχία της Αργιθέας»: Η μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στην Αργιθεάτισσα Μάνα
- Ψυχόδραμα στην Κεντροαριστερά για το κόμμα Τσίπρα – Ερμηνείες από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ για σχέδιο διάλυσής τους
- Τέμπη: Με ισχυρή αστυνομική παρουσία και ελεγχόμενη είσοδο στην αίθουσα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη
- Ο Έλληνας Πρόεδρος των Τοπικών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Αρκάς: Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά


