
ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κρίστιτσιτς
Ο Σέρβος μέσος κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνησης το Σάββατο και έδειξε πως ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του πρώτου επίσημου ματς της σεζόν κόντρα στην Κραϊόβα.
Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα μετά από το χθεσινό ρεπό και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στην Κραϊόβα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Μπορεί ο Μιγκέλ Καρντόσο να είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να τίθεται εκτός μάχης για τις διπλές αναμετρήσεις, όμως στον αντίποδα είδε μερικά από τα υπάρχοντα προβλήματα να μειώνονται.
Συγκεκριμένα, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς κατάφερε το Σάββατο να βγάλει μέρος του προγράμματος μετά από αρκετό διάστημα και έδειξε πως ανεβάζει ρυθμούς ενόψει τον επικείμενων αγώνων με τους Ρουμάνους.
Από εκεί και πέρα, μέρος της προπόνησης κατάφερε να βγάλει και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ενώ ο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»
- «Τραυματισμένοι γονείς φώναζαν τα παιδιά τους» – Μαρτυρία από τη νύχτα των βομβαρδισμών στη Βηρυτό

