ΑΑΔΕ: Λουκέτο στο «Nammos της Πάρου»
Στο κλείσιμο για 48 ώρες του γνωστού beach bar reastaurant, Aspro, στην Πάρο, προχώρησαν χθες το απόγευμα οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι συνεχίζουν να οργώνουν τις Κυκλάδες και όλο το Αιγαίο
Στο κλείσιμο για 48 ώρες του γνωστού beach bar reastaurant, Aspro, στην Πάρο, προχώρησαν χθες το απόγευμα οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι συνεχίζουν να οργώνουν τις Κυκλάδες και όλο το Αιγαίο.
Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο γνωστό κατάστημα, που θεωρείται το Nammos της Πάρου, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις για 17 παραγγελίες και προχώρησαν άμεσα στην εφαρμογή του νόμου, ο οποίος προβλέπει το διήμερο λουκέτο.
Μάλιστα, οι δικηγόροι της επιχείρησης προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου, ζητώντας αναστολή της απόφασης, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά τους.
Από το πρωί, επώνυμοι πελάτες, που είχαν κάνει κράτηση για ξαπλώστρες και ομπρέλα, πήγαν στο σημείο, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί, και έφυγαν άπραγοι.
Παραβάσεις και στη Νάξο
Παράλληλα, οι ράμπο της ΑΑΔΕ εντόπισαν και καταλόγισαν πρόστιμα και ποινές σε τέσσερα σκάφη στη Νάξο, που μετέφεραν τουρίστες χωρίς κανένα νόμιμο φορολογικό παραστατικό, ενώ έβαλαν 48ωρο λουκέτο και σε γνωστό club του νησιού.
- Μυθική εμφάνιση από τον Τζολάκη – Δείτε πως «κατέβασε ρολά» κόντρα στην Λεβερκούζεν (vid)
- Η Ιταλία στο έλεος του κυκλώνα Χάρι – H θάλασσα βγήκε στους δρόμους [βίντεο]
- Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος για να κερδίζει τελικούς
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα παιχνίδια του Champions League (vids)
- Νέοι δασμοί των ΗΠΑ κατά της Ευρώπης για την Γροιλανδία, αλλά… διαφορετικοί
- Κοπεγχάγη – Νάπολι 1-1: Σε λεπτή βαθμολογική ισορροπία με τον Ολυμπιακό









