Γεωργιάδης: Τα capital controls ήρθαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και φεύγουν με τον ΣΥΡΙΖΑ
Τα capital controls θα αρθούν πλήρως, ήρθαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και φεύγουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Τα capital controls θα αρθούν πλήρως, ήρθαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και φεύγουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πώς ήταν το τίμημα για το ότι ήρθε στην εξουσία μια ανεύθυνη κυβέρνηση και πρόσθεσε όσο πιο γρήγορα φύγουν τα capital controls, τόσο πιο έντονη θα είναι η ώθηση στην ανάπτυξη.
«Όσο υπάρχει ο νόμος αυτός, με μία απλή υπουργική απόφαση μπορεί να δεσμευτούν τα χρήματα όποιου επενδυτή τα φέρει και έτσι όσο υπάρχει αυτός ο νόμος, κανένα σοβαρό κεφάλαιο δεν πρόκειται να έρθει στη χώρα. Οι Έλληνες βγάζουν λεφτά από τα στρώματα και τα ξαναβάζουν στις τράπεζες», είπε ο υπουργός, τονίζοντας πως «η χώρα επιστρέφει με βήμα ταχύ στην κανονικότητα».
Σχετικά με την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, ο κύριος Γεωργιάδης επισήμανε πως όσα ισχυριζόταν η προηγούμενη κυβέρνηση, ότι το έργο είναι «ένα βήμα πριν, ήταν ανέκδοτο»
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη από τον Δήμο Αγρινίου του βανδαλισμού στο τζάμι που περιστοιχίζει τους Κίονες της Μητρόπολης Αγρινίου
