
Πλζεν – Πέρνιτσα: «Σημαντικό ότι έχουμε 2/2 πριν από τον Ολυμπιακό»
Ο στόπερ της Βικτόρια Πλζεν μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η τσέχικη ομάδα έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα
Η Βικτόρια Πλζεν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο τσέχικο πρωτάθλημα και πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο στόπερ της Πλζεν, Λoύντεκ Πέρνιτσα, μιλώντας για τον αγώνα με τους Πειραιώτες (23/7 το πρώτο ματς στην Τσεχία στις 20:00), τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Βικτόρια έχει κερδίσει και τα δύο επίσημα ματς που έχει δώσει. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπούμε καλά στη διοργάνωση. Έχουμε έξι πόντους από δύο αγώνες στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι πολύ καλό ενόψει του παιχνιδιού της Τρίτης, το οποίο είναι μεγάλης σημασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι μετά τον τραυματισμό του Χέιντα και τη χρησιμοποίησή του ως βασικό απέναντι στην Λίμπερετς είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα της Πλζεν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν ξέρω, είναι θέμα προπονητή».
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκλονιστικό «αντίο» του Τραϊανού Δέλλα
- Όλυμπος: Νεκρός εντοπίστηκε ο ισπανός ορειβάτης
- Η Uludağ Beverages Co, συνεχίζει το ταξίδι της στην EuroLeague µε τη λεµονάδα Uludağ στο Final Four της Αθήνας
- Γωγώ Μαστροκώστα: Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατό της
- Από τη Νατάσα Λάιτς στον JFK – Οι φήμες γύρω από τους έρωτες της Μέριλιν Μονρόε έκαναν πρωτοσέλιδα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 13 από τους 25 κατηγορούμενους – Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν


