Για ούζο ο Μητσοτάκης μετά τη Βουλή
Το βράδυ της Κυριακής, o πρωθυπουργός βρέθηκε σε κάποιο ταβερνάκι μαζί με εκλεκτή παρέα, καθώς στο πλευρό του βρέθηκε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι.
Στιγμές ξεκούρασης κατάφερε να ξεκλέψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το πλήρες πρόγραμμα των ημερών με τη συζήτηση στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και την αυριανή ψήφο εμπιστοσύνης.
Το βράδυ της Κυριακής, o πρωθυπουργός βρέθηκε σε κάποιο ταβερνάκι μαζί με εκλεκτή παρέα, καθώς στο πλευρό του βρέθηκε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι.
To ζεύγος ποζάρει χαμογελαστό και με χαλαρή διάθεση, καθώς απολαμβάνει ένα καραφάκι ούζο.
«Μετά τη Βουλή μια σύντομη έξοδος με καλή παρέα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram, όπου και μοιράστηκε το στιγμιότυπο.
- O Τραμπ ποντάρει στο Starlink του Μασκ για να υποστηρίξει τις διαδηλώσεις στο Ιράν
- Ο Γιαμάλ έκανε live μετάδοση και «έπιασε» τον Σέζνι να καπνίζει στα αποδυτήρια (vid)
- Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις από τους ισχυρούς ανέμους
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 41χρονης εγκύου – Στο εδώλιο ο σύντροφός της και ένας φίλος του
- Ο Λανουά όρισε Έλληνα διαιτητή στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ξένος ο VAR!
- Ιράν: Καταδικάζει τη βία κατά των διαδηλωτών ο Μερτς – Η Κίνα καλεί σε «ειρήνη», ενάντια σε ξένη «ανάμιξη»


