
Τα… τσέπωσε και η Σοσιεδάδ από τη μεταγραφή του Γκριεζμάν
Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα δεν έφερε λεφτά μόνο στα ταμεία της Ατλέτικο, αλλά και σε αυτά της Σοσιεδάδ, καθώς οι Βάσκοι εισέπραξαν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό
Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα από χθες ο Αντουάν Γκριεζμάν, με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν την απόκτηση του παίκτη.
Από την μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού, κερδισμένη βγαίνει και η πρώην ομάδα του, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία αγωνίστηκε για μια πενταετία, από το 2009 έως το 2014.
Οι Βάσκοι όταν πριν από 5 χρόνια παραχώρησαν τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, έβαλαν στη συμφωνία και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.
Κάτι που σημαίνει πως η Σοσιεδάδ θα εισπράξει 24 εκατομμύρια ευρώ από τη μετακίνηση του 29χρονου επιθετικού στους πρωταθλητές Ισπανίας.
Μάλιστα αυτό το ποσό μπορεί να φτάσει και τα 40 εκατομμύρια ευρώ, σε περίπτωση που η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίσει την δικαστική υπόθεση κατά της Μπαρτσελόνα.
- Ιερά Οδός: Τρόμος για 20χρονη – Τέσσερις ανήλικοι την χτύπησαν και της άρπαξαν το κινητό
- Πτολεμαΐδα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη
- Kellogg’s: Πως η πατέντα για τα πρώτα δημητριακά δημιούργησε αδελφική αντιζηλία και τη μεγαλύτερη εταιρεία
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)
- Τι μας υπενθυμίζει η κυριακάτικη Καλημέρα του Αρκά;
- Ο Τραμπ θέλει οι μουσουλμανικές χώρες να ενταχθούν στις Συμφωνίες του Αβραάμ – Αν τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν



