Χρυσή Αυγή σε Λαγό: Δώσε πίσω την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο
Ο υπόδικος ευρωβουλευτής αποχώρησε αφήνοντας αιχμές για την Χρυσή Αυγή και εκείνη πέρασε στην αντεπίθεση.
Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση του Γιάννη Λαγού να ανεξαρτητοποιηθεί.
Συγκεκριμένα, ο υπόδικος ευρωβουλευτής αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί αφήνοντας αιχμές για την Χρυσή Αυγή και τονίζοντας πως το κόμμα έκανε λάθος πολιτικές κινήσεις.
Μετά την απόφαση, η Χρυσή Αυγή πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας του να παραδώσει την έδρα του ως ευρωβουλευτής.
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Αναλυτικά το κόμμα που έμεινε εκτός της νέας Βουλής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, αναφέρει:
«Η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής καταδικάζει κατηγορηματικά την δόλια και υστερόβουλη αποχώρηση του Λαγού. Καλεί τον αποχωρήσαντα Ευρωβουλευτή Λαγό να παραδώσει την έδρα στο Κόμμα.
Θυμίζουμε ότι όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ευρωβουλευτής Συναδινός, σε δημόσια ομιλία του ο Λαγός τον καλούσε να παραδώσει την έδρα γιατί ανήκει στην Χρυσή Αυγή. Όλοι γνωρίζουν ότι εκλέχτηκε με ψήφους Χρυσαυγιτών και με ένα ψηφοδέλτιο που έγραφε «Χρυσή Αυγή» και που ο ίδιος δήλωνε παντού ότι είναι «από Χρυσαυγίτες για Χρυσαυγίτες».
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες

